Annonse
Sparebanken Sør

Endelig er sesongen i gang!

Publisert: 13.05.2015, sist endret: 13.05.2015 20:46:25
Skrevet av: Terje Berg-Utby (terje.berg-utby@skagerakcapital.no) | Foto: TBU

Endelig er sesongen i gang! 07-gjengen stiller i år med 3 lag i toppserien. Både innsats og fokus er betydelig hevet fra i fjor, men det er klart det fort blir noen baklengsmål når regnbuen viser seg over Wilds Minne skole...


Ingen tvil om at det var bygget opp et betydelig energilager gjennom vinteren som fikk utløp i sesongdebuten for 07 gjengen. Mens Start 1 & 3 har havnet i samme lokale liga blir det for Start 2 regional matching i nabofylket med bl.a. Jerv, Grane og Trauma i serien. Bildet er fra Start 2 sin bortekamp mot Jerv og det ble ikke godt mottatt at de splitter nye draktene måtte tildekkes med blå trøyer i første kamp.


Guttene har hevet nivået betraktelig fra fjoråret med lekkert pasningsspill og futt i skuddfoten. Konsentrasjonen og kampfokuset er betraktelig forbedret selv om det fort renner inn et par baklengsmål når regnbuen viser seg. Og det blir jo fort fristende å klappe en hund i kampens hete. Foreløpig har imidlertid keeperne ikke satt seg fast i nettet i år så dette lover bra!


Vi gleder oss til mange morsomme opplevelser gjennom sommeren!Annonse
Annonse

PREMIUM PARTNERE