Annonse
Sparebanken Sør

VERDENS STØRSTE STARTFEST I 2015 !!

Publisert: 22.05.2015, sist endret: 22.05.2015 06:45:47
Skrevet av: R B (rune@valero.no)

Dette blir et arrangement alle prater om 2 uker etterpå. Heng på !


Dette blir en festkveld med kaker, stor fotball og det beste av Sørlandets underholdning og musikk.  En tre-retters meny.

Gå til Start sin hjemmeside for å kjøpe billetter.

- Først og fremst er kvelden for å skaffe klubben sårt tiltrengte midler. Dernest for å markere klubbens 110-årsjubileum og for å feire at Karsten Johannessen fyller 90 år. Billettinntektene denne kvelden går uavkortet til klubben vi er glad i. Absolutt alt skjer på dugnad, sier primus motor Tore Løvland.

  • Klokka 18 feirer vi Karsten Johannessens 90-årsdag på Karstens plass. Rune Andersen tar regien. Han har med Sigrid Bjørnaali. Det blir latter, allsang og kake til alle akkompagnert av Gaasehud og Kristiansand og Vågsbygd skolemusikkorps.
  • Klokka 19 starter tidenes Startkamp på Sparebanken Sør Arena.  Ræga Råkkers fyrer opp publikum, mens Jesper Mathisen blir en aktiv reporter på indre bane. Anne Karin Kaasa, Annbjørg Lien og Paul Richardsen tar oss med på en mektig hymne.Med Myggen, Doffen og Strømstad på midten og kanskje en lang ball fra Borgersen som Totto, Årst eller Lund klinker i nettet. Ajer, Opdal og dagens Start-lag får en merittert gjeng å bryne seg på. Kanskje Marius Johnsen scorer på corner igjen?Det blir eksperter, spillerbørs, underholdning og gode minner som velter ut fra Storskjermene.
  • Når kampen er over avslutter vi med en festkonsert ispedd intervjuer og underholdning.   ”Vi ska synge så det gjaller!” En musikalsk festforestilling med Bjørn O Rasch som kapellmester og Jesper Mathisen som konferensier. Bjøro Håland, Tini, Oakland Rain, Tuva og Mia,  Erlend Ropstad, Sordal, Torstein Sødal, Bjorvands, Gaasehud og Inger Lise Stulien. Ja, når  ”Elleve mann” runger på arenaen med Rolf Løvland bak pianoet og allsangen siger ut i sommernatten vil vi kjenne at vi kan vinne over hvem som helst!

- Hvor dette ender vet vi ikke. Det vi vet er at for hver time som går, så melder spillere, artister, frivillige og dugnadsarbeidere og andre Startsupportere seg til tjeneste. Vi skal lage en fest som styrker fellesskapet og skaper engasjement, sier Løvland.

Velkommen 10. juni kl. 18!Annonse
Annonse

PREMIUM PARTNERE