Annonse
Sparebanken Sør

Lyoness og IK Start Junior samarbeider !

Publisert: 29.06.2015, sist endret: 02.07.2015 15:51:57
Skrevet av: R B (rune@valero.no)

Verdens største fordelsprogram er kommet til byen. Flere håndball og fotballklubber i Norge og Europa har gjort det samme. Nå er det vår tur. Dette kan være et viktig økonomisk bidrag til klubbens utviklingsarbeid i årene fremover.


Lyoness har et konsept som kort fortalt gir IK Start  sin Junioravdeling inntekter hver gang et Lyoness medlem (som Start verver) bruker sitt medlemskort i butikken. Utrolig ? Les videre.

Lyoness er et fordelskort som gir deg fordeler (rabatt og bonus) ved kjøp i partnerbutikker. Partnerne er over hele verden og antall steder som gir rabatt på kortet er i sterk vekst.  Lyoness er verdens største fordelsprogram. 

Sist hjemmekamp (Aalesund) var Lyoness på festplassen sammen med enkelte spillere fra Start 2. På kort tid fikk de vervet over 70 personer til Lyoness. Responsen var meget god. 

Så hva er ulempen ? Du må passe på medlemskortet ditt... 

Lista over fordelen er lengre.
1) Gratis i anskaffelse og bruk - heller ingen forpliktelser
2) Hver gang du bruker kortet i en medlemsbutikk får du rabatt og bonus.
3) Siden IK Start verver deg er det IK Start som får en liten prosent av den rabatten du får i medlemsbutikken når du kjøper maling, en reise eller en flott jakke.
4) Er du av den ivrige sorten kan du verve de tante og vips så er det litt bonus til deg også. 
5) Du kan laste ned en app som både fungerer som medlemskort og som gir det en oversikt over nærmeste Lyoness foretak baser på din lokasjon. Over hele verden. 

Lyoness vil stå med sitt hvite telt på flere hjemmekamper. Her vil du få mer info og et gratis fordelskort som stimulerer til økte inntekter for klubben vår. Vi sees.

LITT MER INFO:
I Norge startet Lyoness i mai 2013. Da åpnet de hovedkontoret på Lysaker Torg.
Desember 2013 , sjekket lotteritilsynet Lyoness og 16 juni 2014 ble selskapet godkjent i Norge også.
I januar 2014 var det 4500 medlemmer, i dag er det ca 60000 og øker med mellom 1000-1500 medlemmer hver uke.

Hver uke åpner vi 5-10 nye butikker som også er blitt partnere.
I Lyoness har vi 7000 nettbutikker som er Europas største plattform for online handel. Kjente nettbutikker i Norge er: Ellos, Zalando, Hotel.com, Expedia, Nelly, Apple osv,Annonse
Annonse

PREMIUM PARTNERE