Annonse
Sparebanken Sør

Jørgen Myhre tatt ut på G15-landslaget

Publisert: 04.10.2016, sist endret: 04.10.2016 09:18:26
Skrevet av: R B (rune@valero.no) | Foto: Tore Fjermestad

Mandag offentliggjorde G15-landslagstrener, Gunnar Halle, hvilke spillere som er tatt ut til landslagsoppdrag mot Sveits. Troppen teller 18 mann og inneholder blant annet Start-gutten, Jørgen Myhre. Myhre og G15-landslaget er satt opp til å møte Sveits ved to anledninger. Begge kampene skal spilles i Düdingen 18. og 20. oktober.


Spilleren, - med fortid i Gimletroll - ble selv overrasket da han ble konfrontert med nyheten om landslagsuttaket. 

- Dette var veldig overraskende. Beskjeden om at jeg var tatt ut, den fikk jeg på treningsfeltet idag. Jeg hadde ikke forventet det, for å si det sånn, sier den beskjedne unggutten.

Til tross for beskjedenheten, er forsvarstalentet storførnøyd med tilliten han er blitt vist, og han er klar på at det er mye jobb som står foran ham i arbeidet mot å bli en toppspiller.

- Kjempegøy nyhet å få, men nå må jeg fortsette å prestere like bra i treningshverdagen og fortsette utviklingen min. Det er langt igjen, men nå skal jeg ha fokus på å gjøre mitt beste i Sveits og forhåpentligvis kan det føre til flere uttak. 

Myhre mener forklaringen på landslagsuttaket henger sammen med det betydelig høyere kamp- og treningsnivået han har opplevd å få i Start. Jørgen Ferstad, trener for Start G16, har helt siden Myhres overgang fra Gimletroll forrige vinter, sett potensialet hos den unge stopperen. Han er heller ikke overrasket over at Myhre nå får sjansen til å spille med flagget på brystet.

- Jørgen har ligget i vannskorpen i hele år. Det er fullt fortjent at han nå får sjansen til å representere landslaget. Han har tatt store steg, spesielt defensivt i mann mot mann-situasjoner. Jeg mener Jørgen har sin sin store styrke defensivt, men han er i tillegg både rask og flink til å lese spillet, noe som vil hjelpe han i landslagssammenheng, sier Ferstad.Mandag offentliggjorde G15-landslagstrener, Gunnar Halle, hvilke spillere som er tatt ut til landslagsoppdrag mot Sveits. Troppen teller 18 mann og inneholder blant annet Start-gutten, Jørgen Myhre. Myhre og G15-landslaget er satt opp til å møte Sveits ved to anledninger. Begge kampene skal spilles i Düdingen 18. og 20. oktober.

Spilleren, - med fortid i Gimletroll - ble selv overrasket da han ble konfrontert med nyheten om landslagsuttaket.

- Dette var veldig overraskende. Beskjeden om at jeg var tatt ut, den fikk jeg på treningsfeltet idag. Jeg hadde ikke forventet det, for å si det sånn, sier den beskjedne unggutten.

Til tross for beskjedenheten, er forsvarstalentet storførnøyd med tilliten han er blitt vist, og han er klar på at det er mye jobb som står foran ham i arbeidet mot å bli en toppspiller.

- Kjempegøy nyhet å få, men nå må jeg fortsette å prestere like bra i treningshverdagen og fortsette utviklingen min. Det er langt igjen, men nå skal jeg ha fokus på å gjøre mitt beste i Sveits og forhåpentligvis kan det føre til flere uttak.

Myhre mener forklaringen på landslagsuttaket henger sammen med det betydelig høyere kamp- og treningsnivået han har opplevd å få i Start. Jørgen Ferstad, trener for Start G16, har helt siden Myhres overgang fra Gimletroll forrige vinter, sett potensialet hos den unge stopperen. Han er heller ikke overrasket over at Myhre nå får sjansen til å spille med flagget på brystet.

- Jørgen har ligget i vannskorpen i hele år. Det er fullt fortjent at han nå får sjansen til å representere landslaget. Han har tatt store steg, spesielt defensivt i mann mot mann-situasjoner. Jeg mener Jørgen har sin sin store styrke defensivt, men han er i tillegg både rask og flink til å lese spillet, noe som vil hjelpe han i landslagssammenheng, sier Ferstad.

Annonse
Annonse

PREMIUM PARTNERE